joi, 4 octombrie 2007

Turda a primit o lovitură în centură

De bine, de rău, nu ne putem plânge chiar dacă singurul bine e că nu e foarte rău. Deocamdată!
De bine e că s-ar construi o centură ocolitoare pentru Turda. De rău e că nu se construieşte. De bine e că s-au întocmit proiectele pentru finanţare în acest sens, de rău e că Ministerul de resort a blocat fondurile. De bine e că primarul Ştefănie a pus Poliţia Comunitară să strângă semnături de la şoferi ca să convingă Ministerul că s-a înşelat amarnic când a decis să blocheze fondurile, de rău e că s-ar putea să fie inutil. De bine e că am semnat hârtia (vezi foto), de rău e că era foarte cald. De bine e că speranţe există, de rău e că speranţele par doar ale noastre...
De bine, de rău, deci, e bine că nu e chiar foarte rău şi e rău că nu e foarte bine, deşi s-ar putea. Când? Că deocamdată situaţia e doar de-a pixu’... Pixu’ cu care am semnat!

2 comentarii:

Darie Ionut Alin spunea...

Blogul tau va aparea intr-un top despre bloguri interesante cu 0 vizitatori, in revista Made in Romania. Urmareste blogul www.aidphoto.blogspot.com si vezi cand apare nr.2 al revistei.

Şoferul de Taxi (Admin.) spunea...

Ce să zic? Mersi? OK, mersi... Sincer nu prea am avut vreme să mă ocup de blogul ăsta. Să zicem că promit să fiu mai "activ" pe viitor.